Standardmasszázs

Rólam

Babics Egon

Hosszú évekig dolgoztam az üzleti életben, pénzügyi területen. Több évtizedes pénzügyi tevékenységem mellé új kihívásokat kerestem, 2013-ban gyógymasszőri képesítést szereztem. Hévízen, a Hotel Spa gyógyszállóban mélyítettem el gyógymasszőri tudásomat.

Immáron Budapestre visszatérve folytatom masszőrként a tevékenységemet, szolgálva mások egészségét. Hiszem, hogy ebben a szakmában tudom az emberek javát szolgálni; segíteni szeretnék egészségüket megóvni és javítani, jól-létüket növelni.

Vallom, hogy a „frissítő”, vagy „wellness” masszázs is csak akkor jó, hogy ha azokat a kisebb-nagyobb fájdalmakat – spazmusokat, csomókat – a masszőr megtalálja és kimasszírozza. Sőt, ennek elmaradása esetén nincs frissülés, nincs wellness-érzés – ebben az értelemben én minden esetben gyógymasszázst végzek. Magas minőségű munkámat a vendégeim értékelik. A visszajelzések szerint a munkám eredményes, hatékony és keresett.

Széleskörű tapasztalatot szereztem a szállodában megfordult vendégek egészségügyi problémáinak kezelése kapcsán. Coxarthrosishoz, Bechterew kórhoz és számos egyéb ortopédiai és reumatológiai betegséghez társuló izomrövidülések, spazmusok, fájdalmak stb kezelését, oldását végeztem, rendkívül változatos életkorú és testalkatú betegeken.

A masszázs során képes vagyok a kezemmel tapintás útján lokalizálni a problémás területeket – spazmusok, csomók -, az általam alkalmazott masszázs ezáltal hatékony, célirányos gyógymasszázs. A természetes és egészséges életmódot saját életemben is alkalmazom, példát mutatva környezetemnek. Naponta sportolok, egészségesen étkezem.